torsdag 9 september 2010

Höstfavoriter.


Livet efter semestern drog igång kraftfullt med en udd av spänning. Solbrännan börjar blekna. Färgerna i naturen får förgylla istället. Just nu är det så många olika projekt som rullar på runtomkring att jag inte vet om jag ska ducka, ta enhandslyra eller jonglera runt allt på en gång. Är bara rädd att någon boll ska falla i marken när jag inte lyckas ge den luft under vingarna. Henrik har ett enormt intressant projekt framför sig. Och jag stöttar honom till fullo. Han är enastående med en enorm drivkraft. Mer om det inom kort. Jag själv har tagit några mindre livsavgörande beslut men för mig ändå viktiga i livet. Vi har lärt oss en del om html-kodning båda två. Fast undra vad vi gjort utan min gamla goda kollega som även hon valt väg. Jag har bakat kakor och firat ett år på min arbetsplats. Vänner runtom har valt att ändra på sina liv på ett eller annat sätt. Jag har dragit på mig en förkylning, den första på 1,5 år så jag var väl värd den. Eller hur man nu ska se det. Spinningklasserna har dragit igång på allvar. Jag älskar verkligen höstträning. Det blir mörkare ute och mysigare att vara inne. Jag spånar på ett gäng med olika specialklasser under höst och vinter. Det blir åka av i cykelsalen. När jag ändå spånar, så spånar jag rejält. Den egna löpningen funderas på och andras löpning. I lördags genomfördes Incycle löpardag. Jag körde två löppass samt höll i två teoriblock. Frosseri i löpning. Som jag trivs då. Söndag var en kreativ dag på flera sätt. Ett av dem resulterade i gårdagens poserande framför kameran. Annorlunda uppgift en onsdag i september. Hemlighetsfullt och roligt. Idag vilodag och vi har tittat på väggarna i en tom lägenhet och planerar för Henriks projekt. Pastaladdning. Ta hand om lillnäsan så att den mår bra på lördag. Årets mål på sub1.20 må bli en dröm med tanke på känslan i kroppen. Men det kommer fler år. Och det kommer ett marathon i oktober. På lördag ska jag ha kul i Stockholm och minnas senaste loppet där. Vilken mara det var. Underbart på alla de sätt. Nu halva sträckan. Ren och skär njutning. Kör på ärtigt gröna leg sleeves, signat Zensah, och ett grönt linne på lördag. Ackompanjerar höstbären så fint. Undra vilket av bären som är min favorit. Gojibär, havtorn, blåbär, björnbär, tranbär eller röda vinbär. Perfekta blandningen i en paj. Fast vilka bär är inte perfekta under ett smultäcke när man får dränka kalaset i vaniljsås. Just det. Alla är perfekta.

4 kommentarer:

Tomas Sivertsson sa...

Hmm, vilket skönt flummigt inlägg, så där härligt spontant och bubbligt. Kör hårt i Sthlm, laddar själv för en tuff 90:a på måndag.
Ha det gött/ Tomas

Katarina M-I sa...

Mina orange leg-sleeves känns helt rätt nu när det börjar bli murrigt ute!

Önskar dig en underbar dag i Stockholm imorgon!
Själv räknar jag med att ha en näradödenupplevelse igen på Kaspers hjul. Men denna gången utan wattmätare. Tack och lov...

Kramar

Emilia sa...

Lycka till imorgon! :)

Spring-Therese sa...

Tack Tomas, skönt att få vara bubblig och flummig emellanåt. Imorgon kör vi så det ryker. Jag har massa energi kvar! :)

Tusen tack Myggis och Emilia!

Må gott,
T