tisdag 24 juni 2008

Vilken metropol.


Det finns många underbara världsstäder. Men vad karakteriserar då en sådan stad. Många spännande saker. Och dessvärre nuförtiden lika många skrämmande. En sak som är bland det viktigaste är dock att man kan få sin take away latte precis när man vill. Starbucks är the shit om någon skulle fråga mig. New York eller varför inte vackra Boston har detta finfina utbud. Men även här hemma finns ett ställe som ligger om inte i samma klass så i vart fall nära. Waynes. Helsingborg har det. Malmö likaså. Stockholm såklart. Sundsvall, kan ni fatta. Men helt otippat så har även Jönköping hamnat på kartan. Med andra ord. Sista dagen, kvällen, natten i en riktig metropol. Kunde man inte tro. En latte av klass med ett lätt stänk av vanilj, gärna efter träningen, är min melodi. Kanske kan denna selektering hjälpa mig att välja ut höstens marathonlopp. Varje riktig stad har som bekant även ett marathonlopp. Flack bana är viktigt i sammanhanget men en regelrätt latte kan fälla avgörandet. Amsterdam, Budapest, Odense eller varför inte Milano.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, ska du utomlands och tävla?! Grymt! Måste kännas skönt att slippa pendla nu också, Henrik lär leva upp i alla fall... ;-) Kram - Sara

Spring-Therese sa...

Är underbart att vara hemma igen! Japp, utomlands är grymt när man vill springa maror. Välarrangerat och så förenas ju nyttan med nöjet. Sightseeing på högsta nivå och så får man semester och kan dricka vin också och fira pers (förhoppningsvis!). :)

Må gott och njut av sommaren, kram,
Therese